Gândește global, acționează local

Suntem o agenție de publicitate cu servicii complete,
specializată pe piața materialelor de construcții și comunicare în domeniul construcțiilor. Membru al rețelei E3 din 2008.

PUBLICITATE CLARĂ, CURATĂ ȘI "LEAN"

abordare dinamică a informației
Astăzi, interacțiunea dintre brand și client este bidirecțională. Publicitatea simplă se concentrează pe găsirea unor modalități mai simple, mai rapide și mai economice de comunicare a brand-ului și a produselor. Prin publicitate "lean", creăm o strategie pas cu pas folosind mesaje adaptive care rezonează cu clienții brand-ului. Astfel, simplificăm bugetul campaniei și mesajele către cele mai eficiente medii, reducând risipa și redundanța mesajelor. Mesajele clare îmbunătățesc înțelegerea și acceptarea informațiilor de către client.
Image

EXPRIMARE MULTI-STRAT

informații, nu decorații
Direcționăm în mod activ publicul folosind cele mai bune opțiuni pentru o difuzare media adaptată care poate include atât online cât și offline, precum și media specifică materialelor de construcții. Organizăm informațiile în categorii clare, cu linkuri către mai multe detalii, atât în compoziții verticale, cât și orizontale. Ad-urile noastre sunt informative, educative și precise, ca o încrucișare între inginerie și artă. Proiectele de comunicare persuasive aduc la lumină complexitatea produselor.
Image

PIAȚA MATERIALELOR DE CONSTRUCȚIE

cărămizi montate la proiectele potrivite
Piața materialelor de construcție din România este dinamică, imprevizibilă și fragmentată. În fiecare an, furnizorii trebuie să își reevalueze obiectivele și să dezvolte strategii mai eficiente pentru a se adapta la o astfel de piață. Cu o echipă care include arhitecți, precum și o bună cunoaștere a jucătorilor de pe această piața și a cerințelor legale de industria construcțiilor, oferim strategia corectă pentru a îmbunătăți abordarea și, în cele din urmă, decizia clientului. Mesajul pe care îl oferă Advertigo este concentrat și adaptat atât pentru punctele media vizate cât și pentru public.
Image

B2B

deschiderea de specialiștilor față de brand este neprețuită
Piața B2B este segmentată în două domenii: influențatorii (proiectanți și consultanți) și contractorii (antreprenori generali, constructori specializați sau master-constructori). De obicei, departamentul de marketing poate acoperi comunicarea cu factorii de influență, în timp ce departamentele de vânzări se ocupă de contractorii. Adesea, pe piața românească a materialelor de construcție, departamentele de vânzări acoperă toate proiectele de comunicare. Noi creăm un mesaj separat pentru fiecare segment de piață pentru o mai bună recunoaștere a valorii produsului și o mai bună susținere a activității de vânzări.
Image

B2C

casă dulce casă
Piața B2C fluctuează și este aproape întotdeauna nouă, deoarece proiectele majore de construcții au rareori un flux regulat. Orice decizie de cumpărare este guvernată de preț, gradul de cunoaștere a brand-ului, influența și disponibilitatea și începe întotdeauna cu o cercetare atentă. Clienții potențiali activi doresc să obțină valoarea banilor lor. Livrăm mesaje clare și oneste fără a copleși potențialul client activ cu prea multe detalii tehnice sau date științifice. Propunem instrumente specifice pentru a îmbunătăți înțelegerea informațiilor, subliniind cele mai valoroase caracteristici ale produsului.
Image

ECHIPA EXECUTIVĂ

Noi vă gestionăm proiectele.
Image

GABRIEL JELEA

Director General
Image

LIN QIU

Manager de Operațiuni
Image

RĂZVAN JELEA

Director de Creație

ULTIMELE NOASTRE PROIECTE

Ce am mai făcut.
Image

voypp.com

Platformă de informare rapidă QR / NFC
Image

Deceuninck

Lansarea platformei Elegant în România
Image

Immergas

Alege centrala ta în 3 pași simpli

CONTACT

Advertigo SRL
Strada Dr. Dimitrie Draghiescu nt. 10, 050579 București, România
Mobil: +4 0744 372 277
Telefon/Fax: +4 021 411 50 99
E-mail: office@advertigo.com